Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Семінар-тренінг на тему гри "Сокіл" ("Джура") для педагогів-організаторів шкіл Виноградівського району
08:23
Семінар-тренінг на тему гри "Сокіл" ("Джура") для педагогів-організаторів шкіл Виноградівського району
У рамках реалізації „Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді” 19 жовтня 2016 року було проведено семінар-тренінг, спрямований на підготовку організації і проведення шкільного та районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”), на якому педагоги-організатори шкіл району і самі здавали всі військово-спортивні нормативи за вимогами гри.
   Такий захід мав за мету підготувати педагогів до проведення І етапу гри, а також провести для них патріотично-ідейний вишкіл, адже саме він є визначальним для досягнення поставлених цілей гри.
Організатори семінару-тренінгу підготували для учасників насичену програму, яка характеризувалась наявністю як теоретичних так і практичних занять. Зокрема були детально розглянуті елементи гри– впоряд, ватра, відун, спритний джура. Окрім того всі педагоги-організатори мали змогу спробувати себе у ролі повноцінного учасника гри. У програму навчання входила стройова, тактична та фізична підготовка. Отож, всі мали змогу навчитися правильно марширувати, встановлювати намет, розпалювати багаття та надавати першу медичну допомогу.  
 Під час заходу інструктажі з проведення різних спортивних конкурсів проводили кваліфіковані тренери – керівники спортивно-туристичних гуртків Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми Апшай Святослав, Русінко Іван та Головко Іван, зусилля яких було спрямовано на відпрацювання з педагогами-організаторами методик, які у подальшому сприятимуть формуванню у молодого покоління національно-патріотичної свідомості та заохочення молоді до вивчення власної історії.
  Цікава й змістовна програма не лише озброїла учасників теоретичними знаннями й дала можливість вдосконалити вже набуті та освоїти невідомі їм практичні навички, але налаштувала на активну працю в напрямку організації національно-патріотичних ігор для молоді.
Педагоги-організатори отримали чудовий настрій та досвід і повернулись до своїх навчальних закладів ще більш підготовленими для проведення шкільного етапу гри.
Фотоальбом можна переглянути за наступним посиланням>>>>http://rcpr.at.ua/photo/seminar_trening_na_temu_gri_quot_sokil_quot_quot_dzhura_quot_dlja_pedagogiv_organizatoriv_shkil_v/39
 
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 614 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о