Головна » 2018 » Квітень » 23 » Змагались юні джури
07:53
Змагались юні джури
З метою виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей українського народу та формування здорового способу життя, зміцнення духовного і фізичного здоров'я школярів 20 квітня 2018 року на базі Хижанського НВК відбувся кущовий етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У патріотичній грі  взяли участь рої з 5 загальноосвітніх навчальних закладів району.
  Розпочався захід з урочистого внесення Державного прапора і виконання Гімну України. Далі відбувались цікаві конкурси та вікторини, на яких юні джури мали змогу показати свою мужність, витримку, спритність, кмітливість та вміння працювати в команді. Адже для успішного виступу у змаганнях молодь повинна володіти не тільки навичками стройової, військової, медичної підготовки, спортивно-туристського орієнтування, але й неабиякими інтелектуальними і творчими здібностями.
  За результатами  конкурсної  програми рої посіли такі місця:
І місце – рій « Козаки» Хижанського НВК
ІІ місце – рій «Королівська гвардія» Королівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1
ІІІ місце – рій « Королівські орли» Королівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2
  "Сокіл" ("Джура") - це щорічна гра. Але цьогоріч вона була особливою, адже почесними гостями були гості з Румунії - це представники Середної школи Соконд, Стина-структура, комуна Соконд. А також до гри були залучені представники громадськості: голова сільської ради  Гайдук І.І., сімейний лікар Русінко О.І., Русінко Д.Т., та фельдшер Клопотар В.І.


 
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 312 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о