Головна » 2019 » Квітень » 11 » „Земля – наш спільний дім”
12:54
„Земля – наш спільний дім”
Саме під такою назвою 10 квітня 2019 року відбувся семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району. Адже настав час усій громадськості бити на сполох, рятувати своє майбутнє, майбутнє нації від екологічних катастроф. 
 Педагог-організаторПідвиноградівської загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів Квак О.П. презентувала присутнім своє портфоліо та матеріали з досвіду роботи щодо реалізації на заняттях дитячих об’єднань ціннісного ставлення до природи. Оксана Петрівна запропонувала учасникам семінару взяти участь в екологічній вікторині. Конкурсанти відгадували загадки, підбираючи відповідну картинку рослини, придумували слова для опису Землі, а також розмальовували фрагменти карти Землі.
  А на завершення семінару педагогів-організаторів запросили на незвичний „мод-показ” від будинку моди Підвиноградівської школи. Вишукані та креативні моделі презентували костюми виготовлені з побутових відходів, які заставили всіх присутніх замислитись над такою важливою проблемою нашого краю, як засміченість. А як же хочеться, щоб наша Земля стала ще родючішою, криниця - джерельною, душа – глибокою, мова – солов’їною,  мама – безсмертною, а людина – вічною. Земля – наш спільний  дім і наш обов’язок  любити та оберігати її. У якому б куточку нашої планети ми не проживали, від скелястих гір до пустелі Сахара, пам’ятаймо, що  піклування про таку різну, але таку рідну домівку за нами! 
Фото заходу можна переглянути за посиланням






 
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 286 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о