Головна » 2014 » Вересень » 11 » Засідання районного методоб’єднання педагогів-організаторів
16:51
Засідання районного методоб’єднання педагогів-організаторів

10 вересня проведено засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів на тему «Планування роботи згідно посадових обов’язків» на якому проаналізовано роботу за минулий навчальний рік та намічено плани на майбутнє. Керівник МО  Валентина Немеш ознайомила присутніх із важливими документами-листами, наказами МОН України, згідно яких буде організовуватись навчально-виховна робота в загальноосвітніх закладах у 2014-2015 навчальному році. Наголосила також на виконанні Національної Програми виховання «Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів» затверджені МОН України від 31.10.11 №1243.

Також розглядались важливі питання планування роботи МО, зокрема йшлося про теоретичні аспекти планування, конкретизації посадових обов’язків, обмін практичним досвідом планування роботи педагогів-організаторів на рік. Проектування виховної діяльності врахування психологічних і індивідуальних особливостей дітей при плануванні та проведенні виховної роботи в школі, організація робочого дня і робочого тижня педагога-організатора.

Було розглянуто питання «Підготовка та участь шкільних дитячих об’єднань у Всеукраїнських   акціях,    експедиціях,    конкурсах,    виставках   оголошених Міністерством освіти і науки України. Завідувач відділу організаційно-масової роботи Ольга Васіліна ознайомила педагогів-організаторів із планом районних масових заходів на І семестр навчального року відповідно до річного плану районного центру позашкільної роботи з дітьми. 

Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 569 | Додав: Максим_Молнар | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о