Головна » 2017 » Грудень » 1 » Засідання методичного об’єднання керівників гуртків
11:42
Засідання методичного об’єднання керівників гуртків
З метою привернення уваги учасників навчально-виховного процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, щорічно у закладах загальної середньої освіти проводяться різноманітні заходи у рамках акції „16 днів проти насильства”. Саме тому, 28 листопада засідання методичного об’єднання керівників гуртків районного центру позашкільної роботи з дітьми було приурочено даній  акції. 
    Керівником методичного об’єднання Немеш В.І. була активізована діяльність з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насилля. До уваги присутніх була представлена презентація „Мій улюблений світ - без насильства”. 
     Серед підлітків значного поширення набули різноманітні конфлікти. Однією з форм конфліктної взаємодії є булінг. Поширення даного явища серед підлітків викликає потребу у пошуку ефективних форм та методів соціально-педагогічної профілактики. Саме на цю тему присутнім було зачитано притчу „Все залишає свій слід”. Важливим є ще й ставлення учнів до різних проявів насилля, тому з керівниками гуртків було проведено цікаву вікторину.             
  
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 300 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о