Головна » 2017 » Вересень » 24 » Засідання лідерів учнівського самоврядування району
16:38
Засідання лідерів учнівського самоврядування району
22 вересня 2017 року на базі Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми відбулося засідання лідерів учнівського самоврядування району, координатором якого є директор Виноградівського РЦПР Кудрон Елеонора Василівна. На засіданні були присутні гості – вихованці гуртка «Основи учнівського самоврядування»Виноградівського РЦПР, що працює на базі Боржавського НВК.
В ході роботи піднімались питання про вміння формування команди та організації роботи з нею, створення позитивних умов для колективної творчої діяльності. Зустріч проходила у дружній та доброзичливій атмосфері. Координатор Районної ради старшокласників (РРС) розповіла присутнім про роль учнівського самоврядування у школі, значення лідерів –активістів у формуванні різних моделей учнівського самоврядування в закладах освіти, розповідала про особливості формування лідерських якостей школярів.
Спілкування продовжилося у формі тренінгу на тему: «Я - лідер», який проводила керівник гуртків Виноградівського РЦПР Крайняй Марина Володимирівна. Старшокласники змогли ближче познайомитися один з одним , детальніше з’ясувати сутність понять «лідер», «лідерство», визначити рівень прояву власних лідерських якостей, отримати досвід лідерської поведінки, навчитися адекватно оцінювати свої лідерські якості та місце в колективі, бачити позитивні та негативні риси характеру
В рамках роботи, звітували про впровадження проектної діяльності органами учнівського самоврядування у школах району, обговорювали план та форму проведення районної конференції лідерів учнівського самоврядування та інші.
На закінчення заходу координатор Районної ради старшокласників подякувала учасникам засідання за активну роботу і закликала всіх учасників зібрання бути активними та ініціативними в усіх аспектах шкільного та районного життя.

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 304 | Додав: marina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о