Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Захиснику України – наша підтримка і повага
09:06
Захиснику України – наша підтримка і повага
11 жовтня, на постійно діючому семінарі педагогів-організаторів району, було підведено підсумки щорічної благодійної акції „Захиснику України – наша підтримка і повага”. Приурочено її нашим славним захисникам до дня Українського козацтва. Зір милували справжні шедеври – малюнки школярів та виготовлені вмілими дитячими руками обереги. Окрім малюнків, подарунків та оберегів для військових, що зараз перебувають у лоні війни, школярі зібрали і 7,5 тис. грн. Відрадно, що ми маємо змогу допомогти тим, хто боронить цілісність і суверенітет нашої держави. Проте щоразу, організовуючи такі акції, молимо Бога, аби вони були останніми, аби війна скінчилася і на нашій українській землі запанував мир, наголосила методист райметодкабінету управління освіти Віра Столець.
  Координатор Руху підтримки Закарпатських військових – Виноградів Михайло Роман подякував всім, хто долучився до благодійної акції та нагадав, що продовжується благодійна акція „Добро жменями”, під час якої продовжується збір пластикових кришечок. Відрадно, що саме Виноградівщина є лідером у цій акції. Найбільше кришечок зібрали у міській ЗОШ №8 (14729 кришечок), Великокопанській ЗОШ (10725) та Вилоцькій ЗОШ №1 (9135). Михайло Роман виконав приємну місію подарувавши педагогам-організаторам цих шкіл волонтерські рюкзаки.
   На завершення хвилиною мовчання вшанували пам’ять волонтерки, котра стояла у витоків заснування Руху підтримки Закарпатських військових - Виноградів Ольги Шерегі, яка  недавно відійшла у вічність.
Фотоальбом можна переглянути за наступним >>>>посиланням
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 296 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о