Головна » 2015 » Листопад » 3 » Всеукраїнська краєзнавча конференція "Мій рідний край, моя земля очима сучасників"
10:06
Всеукраїнська краєзнавча конференція "Мій рідний край, моя земля очима сучасників"
Відповідно до Плану міжнародних і всеукраїнських заходів з учнівською та студентською молоддю на 2015 рік із 20 по 22 листопада ц. р. у м. Миколаєві відбудеться VІ Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді „Мій рідний край, моя земля очима сучасників”.
 З1 жовтня у рамках вказаної конференції Закарпатським центром туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді проводилася  обласна краєзнавча конференція учнівської молоді „Мій рідний край очима сучасників” з метою залучення учнівської молоді до пошуково-дослідницької діяльності, виховання поваги та бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу, природи рідного краю.Програмою конференції передбачається пленарне засідання та робота в секціях за напрямами: „Історичне краєзнавство”, „Археологічне краєзнавство”, „Етнографічне краєзнавство”, „Екологічне краєзнавство”, „Географічне краєзнавство та геологія”, „Культура, література, архітектура та мистецтво рідного краю”, „Музейна справа”.          
  Вихованці гуртка " Юні музеєзнавці", учні 8 класу Хижанського НВК, Ухач Іван, Палінчак Вікторія, Очкай Ірина на чолі з керівником Ухач О.П, зайняли почесне І місце у номінації "Етнографічне краєзнавство" за роботу за роботу „Особливості народного одягу мешканців села Хижа" і візьмуть участь у ІV етапі коференції. Юні дослідники зустрілися з ученими, краєзнавцями, відвідали цікаві історико-культурні та природні об'єкти м.Ужгорода.    
     
більш детальніше за посиланням 
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 602 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о