Головна » 2014 » Жовтень » 9 » "Волонтер року 2014"
12:33
"Волонтер року 2014"

8 жовтня відбувся районний огляд-конкурс "Волонтер року – 2014", метою якого є публічне визнання діяльності волонтерів, які віддають свій час, знання та наснагу, працюючи на користь суспільства.

Конкурс проводився у декілька етапів. На заочний огляд-конкурс було представлено 36 робіт переможців-волонтерів І шкільного етапу конкурсу. У поданих роботах представлено програму дій волонтерської діяльності за рік, характеристики та фотографії кращих волонтерів.

За результатами конкурсних матеріалів для участі у другому (очному) турі вибрано трьох кращих волонтерів, які змагались за звання "Волонтер року – 2014" у наступних номінаціях: "Творча самопрезентація", "Проекти волонтерських загонів», "Мрії та плани на майбутнє".  

За підсумками конкурсу журі, у ролі якого виступили педагоги-організатори шкіл району, визначило, хто найактивніше та найрезультативніше займається волонтерською діяльністю протягом 2014 року і має значні досягнення. 

Тож за результатами отриманих балів, третє місце посіла Бабинець Даніела – учениця-волонтер із Великоком’ятської одинадцятирічки, друге – Поторнай Ірина – із Виноградівської школи №8. А  "Волонтером року – 2014" стала  Діана Гурова – із Виноградівської школи №4. Яка переконливо довела, що є доброю,  милосердною людиною, яка володіє неабиякими комунікативними навичками і приваблює  до себе людей, розуміє проблеми оточуючих та співчуває їм. Метою Діани є творити добро і продовжувати свою благородну місію.

"Волонтеру року – 2014" Діані Гуровій бажаємо гідно представити наш район на обласному конкурсі.

Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 561 | Додав: Максим_Молнар | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о