Головна » 2017 » Травень » 3 » Визнано переможців обласного конкурсу "Нетрадиційне заняття гуртка"
15:30
Визнано переможців обласного конкурсу "Нетрадиційне заняття гуртка"
Відповідно до плану обласних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю та заходів для педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів Закарпатської області на 2016/2017 навчальний рік, в м. Ужгород на базі Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді протягом квітня 2017 року був проведений обласний конкурс серед педагогів позашкільних навчальних закладів початково-технічного профілю науково-технічного напрямку „Нетрадиційне заняття гуртка” (далі – Конкурс).
   Конкурс проводився з метою сприяння інноваційній діяльності працівників позашкільних навчальних закладів, удосконалення фахової майстерності педагогів, пропаганди прогресивної методики позашкільної роботи, використання українських національних традицій у процесі виховання учнівської молоді.
 На Конкурс надійшли 23 роботи від педагогів позашкільних установ області. 
   Зміст представлених робіт базується на використанні кращих форм нетрадиційного заняття із власного досвіду роботи педагогів. 
   Поряд з тим журі відзначило, що частина робіт не відповідає умовам конкурсу, або відповідає їм частково. Не всі автори надсилали роботи саме із використанням нетрадиційних  форм і методів проведення  заняття гуртка. В окремих роботах не дотримано вимог щодо структури, обсягу, аргументованості викладеного матеріалу. При оцінюванні перевага надавалася оригінальним роботам, що відображали власну думку автора. 
Переможцями обласного конкурсу серед педагогів Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми стали Галас Діана Іштванівна - І місце та Мікулінцева Лучія Іванівна – ІІ місце. 
   Бажаємо творчим керівникам гуртків-позашкільникам успіхів, подальших перемог та нових творчих здобутків у навчально-виховній і науково-методичній діяльності!
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 410 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о