Головна » 2019 » Квітень » 8 » Виставка плакатів та дитячих малюнків „Не будь байдужим”
08:54
Виставка плакатів та дитячих малюнків „Не будь байдужим”
Милосердя… це слово, до якого ми останнім часом звертаємося все частіше й частіше. Чому? Тому, що наше суспільство втомилося вже від грубощів, несправедливості, черствості людських душ, жорстокості. Зараз можна побачити навкруги багато горя і біди, але ми повинні жити й сіяти добро всерцях, бути милосердними вже сьогодні.
  У рамках соціального благодійного проекту "Рука допомоги", започаткованого Районною радою старшокласників "Лідер" спільно з районною організацією Товариства Червоного Хреста, у листопаді 2018 року було проведено І етап проекту "Дай лапу, друже", ІІ етап - у грудні районний конкурс "Волонтер року" та у квітні організовано ІІІ етап – районну виставку плакатів та дитячих малюнків "Не будь байдужим".
  Так 5 квітня 2019 року у виставковій залі "Імпасто" відбулося відкриття виставки плакатів, малюнків та фотозвітів діяльністі волонтерських загонів й дитячих об’єднань "Милосердя" освітніх закладів Виноградівського району.
  Виставка організована з метою підведення підсумків роботи, діяльності волонтерського руху, виховання громадської відповідальності та формування моральних цінностей молодого покоління.
  До підготовки та організації виставки долучились лідери-старшокласники учнівського самоврядування, активісти волонтерських загонів, педагоги-організатори шкіл району, Виноградівський районний центр позашкільної роботи з дітьми у співпраці з районною організацією Товариства Червоного Хреста. 
  Іноді здається, що зло перемогло. Це тому, що про нього багато говорять, пишуть, показують. Давайте оглянемося довкола і запитаємо кожен себе: "А чи все я зробив для того, щоб людям біля мене було затишно і спокійно?" Зараз таке коротке життя, тож нехай не буде місця в ньому злим помислам. Хай оживає істина стара: "Людина починається з добра!"
Фото заходу можна переглянути за посиланням
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 345 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о