Головна » 2017 » Грудень » 15 » Відкрите заняття-квест „Радо свято Миколая зустрічати час”
16:45
Відкрите заняття-квест „Радо свято Миколая зустрічати час”
Наближається найулюбленіше зимове свято Святого Миколая, коли у кожну домівку до кожної дитини має завітати Чудотворець і покласти під подушку, або в чобіток приємного подарунка - миколайчика від доброго святого за гарну поведінку протягом року, або й докорити за погану поведінку різкою (правда, різку батьки підкладають діткам усе рідше - щоб не розчаровувати своїх чад). І хоч про самого святого малеча, як правило, майже нічого не знає, свято Миколая залишається одним з найдобріших і найбільш наповнених виховним змістом.
  Напередодні дня Святого Миколая в гуртку „Кольорові долоньки” Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми було проведено відкрите заняття-квест „Радо свято Миколая зустрічати час”. Під керівництвом Панчак Тетяни Василівни вихованці грали в ігри, співали, відгадували загадки, „ліпили сніговика” із повітряних кульок, „ловили сніжки”, дівчата прикрашали „ялинку”, роль якої виконували хлопчики.  
   В практичній частині керівник гуртка запропонувала гуртківцям виготовити та прикрасити незвичайний чобіток для гостинців. Чобіток виготовляли з паперу, який діти прикрашали проявляючи свої творчі здібності. Готові роботи вихованці залюбки забрали, щоб віднести додому, повісити на вікно, а зранку знайти у них бажані подарунки.
Фотоальбом можна переглянути за наступним посиланням
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 355 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о