Головна » 2016 » Січень » 26 » Відкрите заняття гуртка "Виготовлення сувенірів"
11:05
Відкрите заняття гуртка "Виготовлення сувенірів"
25 січня 2016 року на базі Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст.№4 відбулося відкрите заняття гуртка "Виготовлення сувенірів" районного центру позашкільної роботи з дітьми на якому були присутні керівники гуртків та адміністрація Центру. Вихованці-першокласники вчились виготовляти патріотичні квіти з ниток. 
    "Живі квіти прекрасні у будь-який час року і завжди розбавляють наше життя яскравими фарбами, приносять сонячний настрій і позитивні емоції. Але це не дає нам приводу ставитися до штучних квітів скептично. Якщо живі квіти – чудове творіння природи, яким ми не перестаємо захоплюватися, то неживі можуть виявитися справжнім витвором мистецтва в умілих руках майстра і буквально ожити. Отже, сьогодні будемо створювати красу і настрій навколо, а саме – робити дивовижні квіти своїми руками" – наголосила керівник гуртка Мікулінцева Лучія Іванівна.
     На занятті були використані різноманітні форми роботи. Вихованці розповідали вірші про квіти та Україну, прослухали  "Казку про квіти щастя", відгадували загадки. Діти старанно виконували завдання, уміло демонстрували свої творчі здібності. Для відпочинку Лучія Іванівна провела також гру та фізкультхвилинку, а лікар Айболит зателефонував та  нагадав гуртківцям про поведінку під час роботи з ножицями.
     Під керівництвом Лучії Іванівни дітвора з ниток жовтого та блакитного кольорів виготовляла патріотичні квіти, які потім прикрасили державний прапор України. 


Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 509 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о