Головна » 2017 » Лютий » 27 » Відкрите заняття туристичного гуртка "Веселі мандрівники"
13:39
Відкрите заняття туристичного гуртка "Веселі мандрівники"
Останнім часом популярності серед молоді набуває рухливий відпочинок. Дедалі частіше з’являються нові і модні слова – авто-квест, стріт-воркаут, паркур. Не відставати від тенденцій вирішили й вихованці туристичного гуртка „Веселі мандрівники” Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми, керівником якого є Головко Іван Іванович.
   Для перевірки й підвищення технічної, тактичної, теоретичної, психологічної підготовленості гуртківців-туристів, удосконалення вміння працювати в команді, набуття навичок орієнтування на місцевості, широкого обміну досвіду між вихованцями, керівник гуртка застосував інтелектуально-рухливу гру у формі квест, яка проходила 23 лютого 2017 року на базі Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. 
   Першочергово учасникам гри провів інструктаж координатор дійства, керівник даного гуртка – Іван Головко, який розповів про особливості цієї гри, ознайомив з правилами, визначив завдання та зробив розподіл команд. Також на себе він взяв роль „мудрого Мольфара”, надаючи підказки командам, які не знайшли квест-завдання.     
   Територією школи були прокладені маршрути, розроблені керівником гуртка, які включали в себе спортивні, туристичні станції та передбачали орієнтування в закритій місцевості.  Команди, у складі яких були й керівники гуртків позашкільного закладу, вирішували логічні завдання, здійснювали пошук на місцевості, будували оптимальні маршрути переміщення, шукали оригінальні рішення і підказки. Після завершення чергового завдання команди переходили до виконання наступного. Результат команди залежав від злагоджених дій всіх учасників квесту. Головне завдання полягало в тому, щоб якнайшвидше дістатися фінішу. 
   Кожне нове завдання додавало азарту командам. Не зважаючи на втому, учасники пришвидшували свій рух і намагалися не пропускати суперників вперед. Цікаве і насичене заняття пройшло для дітей дуже швидко. 
 Вихованці туристичного гуртка продемонстрували високий рівень знань, інтелекту, отримали незабутні враження, сплеск адреналіну і позитивні емоції. Попереду в юних туристів ще багато нових та цікавих занять, тож бажаємо їм море вражень, нових знань та спортивного азарту.




















Категорія: Загальні новини | Переглядів: 518 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 2.6/5
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о