Головна » 2018 » Березень » 15 » „Весняний вернісаж”
08:53
„Весняний вернісаж”
14 березня було проведено чергове засідання з теми „Весняний вернісаж”. У ході роботи завідувач методичного відділу Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми Немеш В.І. ознайомила присутніх з планом роботи та поточними питаннями. Відтак семінар розпочався з щирого вітання педагогів-організаторів директором Чернянської ЗОШ І-ІІІ ст. Спащук М. І., а також  теплі слова про рідне село, школу лунали з вуст заступника директора  з виховної роботи Богаш Т. М.
 Про історію та традиції школи, здобутки та перемоги школярів, педагогічний колектив, його надбання та проблеми, які вони спільно вирішують – виступила Спащук М. І.
  На фоні мультимедійних презентацій педагог-організатор Ракша О.Ю. цікаво і змістовно висвітлила свою роботу, що дало змогу учасникам семінару поринути у будні та свята школи, заочно познайомитись з системою виховної роботи, поділитися своїми здобудками та ідеями, ознайомитись із системою виховної роботи, традиціями навчального закладу та організацією дозвілля чернянських школярів.
  У практичному блоці семінару педагоги-організатори району мали змогу здійснити заочну подорож „У крїну квітів” й стати учасниками інтелектуального турніру, переглянути презентацію „Шепочуть квіти ніжно пелюстками”. Учасники семінару також побувати у творчій майстерні „Гармонія весни”, де навчились виготовляти красиві тюльпани – символ любові і щастя.
  На завершення семінару двоє учнів Чернянської школи привітали всіх присутніх чарівними гвоздиками, виготовленими власноруч.
Фотоальбом можна переглянути за наступним посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 353 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о