Головна » 2019 » Вересень » 20 » Танцювальний флешмоб до Міжнародного дня миру
14:54
Танцювальний флешмоб до Міжнародного дня миру
Щорічно 21 вересня весь світ відзначає Міжнародний день миру. Це день глобального припинення  вогню і відмови від насильства, день, коли слово „мир” набуває особливого значення. 
  Останні роки це свято набуло особливого  значення: в нашій країні відбуваються трагічні події, які стосуються кожного жителя України, і діти це чудово розуміють й відчувають. Нам усім: і дітям, і дорослим – хотілося в цей день зробити щось таке, що наблизило б нашу країну до миру і хоч чимось допомогти тим, хто відчув на собі жахіття війни.
  Так 20 вересня, напередодні  Міжнародного дня миру, яскравим дійством міста Виноградів став запальний флешмоб у виконанні танцювального гуртка „Любисток”, під керівництвом Люби Понедільник та учнів 3-А класу Оноцької школи, класний керівник Ганна Кіш. Головною метою заходу стало бажання показати усім, що діти хочуть жити, творити, навчатись та рости під мирним небом, у мирній країні. 
  Основний захід відбувся на центральній площі міста. Також у сквері пройшов стріт-арт на асфальті „Україні-мир!”, учасниками якого стали учні Виноградівської ЗОШ №4.
  На завершення заходу, під шквал аплодисментів, у синє небо, як символ миру і щастя, з дитячих рук стрімко злетіли білосніжні голуби. На очах були сльози радості у дорослих і щасливі посмішки у дітей.
  Хай же щасливими, здоровими, усміхненими зростають наші діти  і радіють  їм   дружні родини в мирі та злагоді. Нехай голуб миру поєднає всіх і дзвенить постійно дитячий безтурботний сміх.
Фото заходу можна переглянути за посиланням
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 240 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о