Головна » 2015 » Грудень » 20 » Свято обласної новорічної ялинки
14:02
Свято обласної новорічної ялинки
30 дітей із навчальних закладів нашого району, спільно з керівником краю Геннадієм Москалем та головою обласної ради Михайлом Рівісом, 18 грудня 2015 року урочисто запалили вогні головної ялинки області. 
    На святкове дійство приїхали 450 дітей з усіх районів краю – діти-сироти, з функціональними обмеженнями та позбавлені батьківського піклування, з малозабезпечених та багатодітних родин. Для них протягом дня організували розважальну програму з переглядом вистави та святковим обідом, кульмінацією якої стало запалення вогнів на ялинці перед будівлею облдержадміністрації. Відтак, під спільне гучне запрошення присутніх дерево засяяло яскравими вогнями.
     Керівники краю привітали дітей з днем святого Миколая та прийдешніми новорічно-різдвяними святами. "Бажаю вам у новому році, перш за все, мирного неба, здоров’я та достатку. Аби завжди збувалися всі ваші мрії", - привітав присутніх Михайло Рівіс.
     Опісля для дітей продовжилися святкові розваги від артистів Закарпатського обласного театру ляльок "Бавка".  З приємними враженнями та солодкими подарунками учні повернулися додому. 
Фотографії можна переглянути за наступним посиланням
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 335 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о