Головна » 2019 » Лютий » 1 » Студентські роки – найкращі роки
15:18
Студентські роки – найкращі роки
Студентська пора – найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості, неповторної миті становлення особистості. Студентські роки – найщасливіші у житті кожної людини. У них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива робота пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Зі студентства формується українська національна еліта і позаяк 25 січня ми відзначили  день студента і покровительки всіх студентів  Тетяни, тому 30 січня  районний семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти був приурочений темі «Студентські роки – найкращі роки». 
  Стебельська Віра Іванівна, педагог-організатор Винорградівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 запропонувала всім присутнім згадати студентські роки та взяти участь у вікторині «Студентські роки – найкращі роки».
На цьому заході  педагоги-організатори дізнались про історію святої мучениці Тетяни, народні традиції та прикмети пов’язані з цим днем, про історію початку святкування Дня Студента 25 січня, пригадали студентські традиції та поради необхідні для успішного складання іспитів.
  Звичайна вікторина через запал та бажання перемогти перетворилась на захоплюючу гру. Учасники проявили свою кмітливість та хороше знання з таких дисциплін, як „Географія”, „Природа”, „Література”, „Мова”, „Історія”, „Іншомовні слова”, „Правознавство”, „Україна”, „Кулінарія”, „Музика”, „Спорт”, „Світ дитинства”. 
  У актовій залі управління освіти панувала дружня атмосфера, учасники вікторини оплесками підтримували своїх колег та жваво виконували отримані завдання, а між конкурсами було проведено змагання з глядачами. Крім морального задоволення, всі учасники вікторини отримали призи, а інші учасники – позитивні емоції та гарні враження.
Перегляд фото 
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 354 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о