Головна » 2017 » Березень » 16 » Семінар-тренінг "Моє здоров"я - моє життя"
14:31
Семінар-тренінг "Моє здоров"я - моє життя"
15 березня 2017 року у Виноградівському районному центрі позашкільної роботи з дітьми відбувся чегровий районний семінар педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів на тему “Формування ціннісного ставлення людини до себе”. 
   Педагог-організатор Виноградівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 Алексик Роксолана Василівна провела з присутніми тренінг з формування здорового способу життя „Моє здоров’я – моє життя”. У ході тренінгу була представлена інформація про здоров’я, складових здоров’я та здорового способу життя. Учасники мали змогу не тільки прослухати інформацію, але креативно попрацювати. Педагоги-організатори брали активну участь в усіх творчих та  практичних завданнях. Малювали власний герб, в якому презентували своє ім’я, свій образ, свою сім’ю, її традиції. Розробляли та приймали правила роботи групи, створювали модель здорової людини. Одним з результатів якого була розроблена „Дорога до здорового способу життя”.
     Робота під час тренінгу дала можливість усвідомити та звернути увагу на власний спосіб життя, зробити певні висновки. У дружній, доброзичливій атмосфері педагог-тренер Роксолана Василівна разом з учасниками розглянули багато проблем, пов’язаних зі станом здоров’я, а також в ігровій формі набули певних практичних навичок щодо проведення дозвілля.      Головною метою проведеного заходу було не тільки проінформувати учасників про здоровий спосіб життя, але й сприяти  усвідомленню відповідальності за своє здоров’я. Адже однією із запорук успішної особистості, фундаментом для створення в подальшому сім’ї, кар’єри є її здоров’я.
  У цілому досягнуто багато результатів: дехто задумався над своїм способом життя, дехто вирішив відмовитись частково від своїх шкідливих звичок, дізнався для  себе нову, цікаву та важливу інформацію щодо збереження, зміцнення всіх складових свого здоров’я. Для учасників тренінгу це була можливість отримати досвід проведення та участі в такій іноваційній формі навчання серед молоді.
  Педагоги-організатори району за допомогою слайдів мали змогу ознайомитися з роботою дитячих об’єднань за інтересами та учкому, проведенням традиційних загальношкільних свят, виставок, конкурсів і фестивалів у Виноградівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №8.
   З поточними питаннями присутніх ознайомили методист управління освіти Столець В.С., завідувачі методичного та організаційно-масового відділів Виноградівського РЦПР Немеш В.І. і Васіліна О.В. та директор РЦПР Кудрон Е.В.
Фотоальбом можна переглянути за наступним >>посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 592 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о