Головна » 2017 » Листопад » 10 » Семінар-практикум з питань організації в районі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")
12:34
Семінар-практикум з питань організації в районі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")
В рамках заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання 8 листопада 2017 року на базі Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми було проведено семінар-практикум з питань організації в районі та закладах загальної середньої освіти Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”). У заході взяли участь 47 педагогів-організаторів, адже саме вони здійснюють організаційні заходи гри в позаурочний та канікулярний час,  сприяють ефективній роботі з патріотичного виховання та організовують заходи з пропаганди здорового способу життя й козацьких традицій серед учнівської молоді.
 Основною метою семінару була активізація роботи з подальшого запровадження в закладах загальної середньої освіти гри „Джура” та підготовка роїв до участі в районному етапі. Програма була досить інформаційно насиченою та практично пізнавальною.
  Під час семінару-практикуму завідувач методичного відділу районного центру позашкільної роботи з дітьми Немеш В.І. зосередила увагу присутніх на реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді засобами козацької педагогіки та грою „Сокіл” („Джура”), ознайомила з нормативно-методичними матеріалами щодо організації та проведення гри, алгоритмом дій закладу освіти, його педагогічного колективу та районного штабу гри.  Також присутнім надано допомогу в організації та проведенні гри для різних вікових категорій школярів відповідно державницького блоку, військово-патріотичного, туристсько-краєзнавчого, етнічно-мистецького та козацького вишколу. За допомогою електронної презентація було детально розглянуто символіку гри, ройові та курінні атрибути. Серед практичних занять, учасникам семінару було запропоновано проведення тактичної гри на місцевості з елементами топографії та орієнтування „Теренова гра”.
 Завдяки роботі учасників семінару-парктикуму в подальшому вдасться збільшити чисельність молоді, які пишаються своїм українським походженням та готові до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України. 
 Завідувач відділу організаційно-масової роботи Васіліна О.В. ознайомила присутніх  з положенням районної виставки-конкурсу „Новорічний настрій” та проаналізувала районний фестиваль-конкурс „Веселковий гурт-2017”, який відбувся на осінніх канікулах.
  Всі присутні отримали відповіді на питання, що виникли під час семінару-практикуму та заряд позитиву на подальшу роботу.
Презентацію можна переглянути за наступним посиланням >>>посиланням
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 339 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о