Головна » 2015 » Грудень » 10 » Семінар-практикум педагогів-організаторів району
13:56
Семінар-практикум педагогів-організаторів району
 Головними ознаками професійної майстерності педагога є вміння навчати учнів, формувати в них позитивні риси особистості, розвивати їхні творчі здібності та нахили.
    Безперервний розвиток освіти потребує вдосконалення організації навчально-виховного процесу. Педагогічна діяльність вчителя нерозривно пов’язана з творчістю, яка у процесі підвищення фахової компетентності веде до професійної майстерності. Головними ознаками професійної майстерності педагога є вміння навчати учнів, формувати в них позитивні риси особистості, розвивати їхні творчі здібності та нахили.
  З метою підвищення педагогічної майстерності 9 грудня 2015 року проведено семінар-практикум педагогів-організаторів "Система виховної роботи педагога-організатора з учнями на заняттях дитячих об’єднань та під час проведення позакласних заходів", на якому були присутні дирекція центру позашкільної роботи з дітьми та 46 педагогів-організаторів ЗНЗ району.
     Семінар розпочався з вітання та презентації роботи школи, яку підготувала педагог-організатор Горбківської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Оксана Іванівна Петенько ознайомила з системою виховної роботи школи, поділилася з присутніми своїми знаннями, здобутками та ідеями, які вона втілює в життя на протязі 5 років роботи на посаді педагога-організатора.
    Під час презентації учасники семінару мали змогу поринути в шкільні будні та свята, а також послухати авторські вірші Оксани Іванівни, завдяки яким   сценарії традиційних масових заходів стають завжди феєричними, сповнені яскравих барв і дивовижних вражень. Також присутні заочно познайомитися з маленькими "жителями" школи – учнями.
 По закінченню педагоги-організатори  щиро подякували організаторам за змістовний, повчальний та цікавий семінар, та побажали подальших успіхів та творчих злетів Петенько Оксані Іванівні, адже творчість педагога-організатора – це передумова зростання педагогічної майстерності.  Фотографії можна переглянути за наступним посиланням>>>
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 459 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о