Головна » 2019 » Жовтень » 10 » Експрес гра "Козацькими стежками", до Дня захисника України
09:44
Експрес гра "Козацькими стежками", до Дня захисника України
  9 жовтня 2019 року відбувся семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району, темою якого стало національно-патріотичне виховання. Адже  14 жовтня наша країна відзначатиме День захисника України, свято вшанування всіх захисників незалежності і свободи українського народу, поборників правди і справедливості всіх часів. 
 За напрямком національно-патріотичного виховання презентувала свою роботу педагог-організатор Олешницької ЗОШ І-ІІІ ступенів  Оксана Іванівна Марушка, яка ознайомила присутніх з традиційними шкільними святами та різноманітними формами роботи, покликаними виховувати гідного громадянина та захисника рідної Батьківщини. У практичній частині семінару Оксана Іванівна провела з усіма присутніми захопливу експрес-гру а''Козацькими стежками '' у парку Перені. Педагоги-організатори стали членами роїв ''Вільні люди'', ''Характерники'', ''Уходники'' та ''Січовики'' і на чолі з ройовими проходили різноманітні випробування на семи зупинках. У ролі вартових на зупинках поряд з педагогами-організаторами зголосилася побути і козацька старшина гри  Елеонора Василівна Кудрон, Валентина Іванівна Немеш та Ольга Василівна Васіліна. Серед випробувань на зупинках було виконання козацької пісні, стрибки на скакалці, складання пазлу ''Карта України'', малювання козака у повний зріст, встановлення відповідностей між назвами та зображенням козацьких речей, також відповіді на питання з історії козацтва.
  Всі рої на завершення  гри були нагороджені грамотами за вправність на різних зупинках, а переможцем гри у загальному заліку став рій ''Характерники'' (ройова Людмила Корольова, педагог-організатор міської гімназії). Всі учасники гри отримали купу задоволення та чудові емоції.

Фото заходу можна переглянути за посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 393 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о