Головна » 2015 » Жовтень » 12 » Районне методичне об'єднання педагогів-організаторів у Новоселицькій ЗОШ І-ІІ ст.
14:26
Районне методичне об'єднання педагогів-організаторів у Новоселицькій ЗОШ І-ІІ ст.
  7 жовтня 2015 року педагоги-організатори загальноосвітніх закладів району завітали до Новоселиці. Оскільки темою семінару було обрано «Організація туристсько-краєзнавчої роботи в загальноосвітньому навчальному закладі», педагогів-організаторів зустріли учні Новоселицької ЗОШ І-ІІ ступенів на порозі справжнього витвору мистецтва – Успінської церкви ХVІІ століття.
    Отож семінар почався екскурсією у музей-церкву. Церква у Новоселиці - одна з найбільш мініатюрних на Закарпатті, але при цьому саме їй пощастило поєднати в собі (і, що важливо, зберегти до нашого часу) стільки унікальних елементів: і бездоганні пропорції, що гармонічно вписані у гірських пейзаж, і автентичні, тонко пророблені архітектурні деталі, від віконних шибок до архаїчного дерев'яного дверного механізму. Церква Успіння - один з поодиноких закарпатських храмів, де зберігся стінопис, визнана перлина українського монументального мистецтва. Завдяки цьому церква має статус музею.
       Після екскурсії до музею директор школи Токач Ірина Михайлівна розповіла про навчальний заклад та відмітила величезну роль педагога-організатора Ворон Оксани Іванівни в організації краєзнавчої роботи в школі.

    На завершення семінару старшокласники розважили гостей шоу-програмою «Шкільний квартал».
Фотогрофії можна подивитися за наступним посиланням  http://rcpr.at.ua/photo/seminar_u_novosilskij_zosh_i_ii_st_07_10_2015/14
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 463 | Додав: cprvinograd | Теги: семінар 7 жовтня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о