Головна » 2019 » Листопад » 20 » Районний семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти
14:01
Районний семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти
19 листопада 2019 року в актовій залі управління освіти відбувся черговий районний семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти.
Педагог-організатор Малокопанського НВК Ірина Сірко ознайомила присутніх з системою виховної роботи з учнями 1-9 класів, продемонструвала фрагменти проектів, в яких школа бере активну участь, це дало змогу учасникам семінару поринути у будні та свята закладу, заочно познайомитись з системою виховної роботи, поділитися своїми здобудками та ідеями.
   Для практичної частини семінару Ірина Григорівна підготувала реквієм „Чорнобиль. Вирвані з коренем…” Тематика вибрана з метою нагадування про те, що проблема забезпечення ядерної та радіаційної безпеки в Україні є пріоритетною і потребує постійної пильної уваги з боку держави, фахівців та громадськості. Адже тепер зі словом „Чорнобиль” пов’язані сльози матерів, бліді обличчя дітей, черги в лікарнях і померлі від радіації люди.
  Зворушливим та надзвичайно змістовним було театралізоване дійство у виконанні учнів Малокопанського НВК, які виклали бачення трагедії у своїй дитячій інтерпретації.
   Минуло вже 33 роки, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, він розплодив по світу багато трагедій; він буде завжди об’єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.
  По закінченню педагоги-організатори висловили подяку Ірині Григорівні та учням за змістовний, повчальний й цікавий захід, побажали подальших успіхів, творчих злетів. А педагог-організатор Веряцької школи Марія Тарнай подякувала власною поезію, написаною під час заходу.
Фото заходу можна переглянути за посиланням






 
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 452 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о