Головна » 2018 » Лютий » 15 » Районний семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти
14:52
Районний семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти
Ти без мене - не ти, я без тебе - не я… – піднесене, шляхетне і прекрасне почуття, саме воно є джерелом творчого натхнення. Пануючи над світом поза віком і часом, рано чи пізно воно заглядає в душу кожному з нас. „Той, хто кохає по-справжньому хоч одну людину, кохає весь світ” – казав німецький філософ і психолог Ерік Фромм. Кохання – все, що було і буде. До цієї одвічної теми завжди зверталися поети, художники, музиканти, скульптори, філософи.
  Тему кохання не оминули своєю увагою й учні Веряцької загальноосвітньої школи І-ІІ ст. У день святого Валентина, 14 лютого, на районному семінарі педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти вони вітали всіх присутніх літературно-музичною композицією „Ти без мене – не ти, я без тебе - не я”. Холодний зимовий день став значно теплішим від посмішок та доброти, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. 
  На фоні мультимедійних презентацій Тарнай Марія Михайлівна педагог-організатор Веряцької ЗОШ цікаво і змістовно висвітлила свою роботу, поділилась своїми здобудками та ідеями, що дало змогу учасникам семінару поринути у будні та свята школи, заочно познайомитись з системою виховної роботи, методикою проведення пізнавально-розважальних виховних ігрових програм, різноманітних акцій, експедицій. Теплі слова про рідне село Веряця, його видатних людей та неперевершено талановитих народних умільців, Затисянщину лунали з вуст дітей під час презентації відеоролика „Мандруємо стежками отчого краю”. 
    В залі панувала романтична святкова атмосфера. Нікого не залишили байдужим проникливі вірші про вічне почуття й жінку, казка про кохання, улюблена поезія Марії Михайлівни, яку прочитила єдина її внучка Росинка.
  А маленькі цигани протягом танцювального ревю зарядили присутніх невичерпним позитивом, рекомендували запозичити свою вірну циганську любов та поселились у куточку кожного серця.  Святкового акорду роботи семінару додали виступи вокального гуртка „Криниченька” та чарівного дзвінкоголосого подружжя Марії Михайлівни та Василя Івановича Тарнаїв. Насамкінець учасники щиро подякували організаторам за змістовний, повчальний та цікавий семінар, побажали подальших успіхів та творчих злетів.
Фотоальбом можна переглянути за наступним посиланням>>>посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 348 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о