Головна » 2018 » Грудень » 14 » Районний семінар педагогів-організаторів на тему: „Ціннісне ставлення до суспільства і держави”
11:51
Районний семінар педагогів-організаторів на тему: „Ціннісне ставлення до суспільства і держави”
12 грудня 2018 року постійно діючий семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району пройшов надзвичайно плідно. Насамперед, у залі управління освіти було підведено підсумки традиційної благодійної акції  „Новорічний подарунок – захиснику України”. Учні шкіл району власноруч виготовили незліченну кількість оберегів, малюнків та листів, зібрали понад тисячу подарунків та понад 22 тисячі гривень на лікування пораненого солдата Збройних Сил України Івана Кіраля. 
  За подарунки, зігріті чистою любов’ю дитячих сердець, вдячність та безмежна шана освітянам району, учням та їх батькам лунала з вуст координатора громадської організації Рух підтримки Закарпатських військових – Виноградів Михайла Романа та голови громадської організації „Союз ветеранів АТО, волонтерів „Патріот” Віталія Галаса.
  Михайло Роман підсумував результати акції „Добро жменями”, вручивши переможцям рюкзаки – Новосільському навчально-виховному комплексу, та школярам – учню 6 класу з Фертешолмаша Даніелу Ботошу, другокласнику Максиму Черничку та 11-класнику Олександру Балогу з міської ЗОШ №4, котрі назбирали найбільшу кількість кришечок. 
  Відтак, роботу семінару було продовжено на базі Буківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, де директор Андрій Яцканич привітав всіх присутніх та провів короткий екскурс по закладу. Педагог-організатор даної школи, Наталія Кудрон  презентувала своє портфоліо та ознайомила своїх колег із системою виховної роботи школи, поділилася з присутніми своїми знаннями, здобутками та ідеями, які вона втілює в життя впродовж 3 років роботи на посаді. 
  Яскравим прикладом організації позакласної роботи закладу став виховний захід до дня Збройних Сил України. З вишиваним настроєм та патріотичним духом учні 2-8 класів демонстрували свій козацький дух, стройовий вишкіл у конкурсі „Строю та пісні”. 
  Команди демонстрували рівень стройової підготовки, проходження урочистим маршем з піснею. Також оцінювалися дії командира загону та зовнішній вигляд учасників. За підсумками протоколів журі, перемогу здобув загін „Український спецназ” учнів 8 класу, але без нагороди не залишився жоден загін.
  Маємо надію, що ідею проведення конкурсу військово-патріотичної пісні та строю підтримають й інші навчальні заклади району, адже це основа організації, впровадження та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри  „Сокіл” („Джура”).
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 383 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о