Головна » 2015 » Квітень » 16 » Районний семінар педагогів-організаторів на базі Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1
14:37
Районний семінар педагогів-організаторів на базі Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1
Виноградівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1 – це співучий вулик дитячих мрій і захоплень! Вона живе особливим життям. Це не просто приміщення де навчаються діти, це дитяча країна, в якій відбувається становлення людини, яка йде у самостійне життя.
      15 квітня 2015 року на базі даної одинадцятирічки відбувся районний семінар педагогів-організаторів на тему "Ціннісне ставлення особистості до сім’ї, родини та людей". Тема семінару є актуальною сьогодні, адже одним із головних завдань школи є формування значущості для особистості моральних чеснот, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій та звичаїв.
       Директор школи Віра Павлівна Балаж  презентувала присутнім навчальний  заклад, заступник директора з виховної роботи Савинець Світлана Володимирівна - з  виховну систему школи та роботу педагогів-організаторів Фенинець Тетяни Миколаївни та Коломій Наталії Михайлівни.
     Присутні мали змогу оглянути учнівську виставку виробів декоративно-прикладного  мистецтва "Пасхальна веселка" та виступити у ролі членів журі.
     Педагог-організатор Тетяна Миколаївна підготувала показове засідання дитячого об’єднання "Все вмію" з теми "Розмалюй писанку", на якому вихованці виготовляли писанки з круп у техніці декупаж. Разом з дітьми мали змогу виготовити власну писанку бажаючі педагоги-організатори.
     Цікавим і пісенно-сонячним був позакласний виховний захід  "Великодні дзвони", який збагатив наші душі світлом і радістю, додав наснаги та енергії, серця наповнив вірою у перемогу добра, як Воскресіння Христове нагадало нам про істинну мету нашого земного шляху, а здолавши смерть своїм Воскресінням, Спаситель і нам допомагає перемагати щоденні труднощі.
        Фотоальбом семінару можна переглянути за цим посиланням
 
 
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 446 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о