Головна » 2014 » Грудень » 13 » Районний семінар педагогів-організаторів на базі Олешницької ЗОШ І-ІІІ ст.
23:55
Районний семінар педагогів-організаторів на базі Олешницької ЗОШ І-ІІІ ст.

10 грудня в Олешнику радо вітали педагогів-організаторів шкіл Виноградівського району, завідувача методичного відділу районного центру позашкільної роботи  Немеш В.І. та завідувача організаційно-масового відділу Васіліну О.В. На базі Олешницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. було проведено районний семінар педагогів – організаторів на тему: «Ціннісне ставлення до суспільства і держави».

Учасників семінару люб’язно зустріли учні та вчителі  Олешницької школи. З візитівкою про історію та досягнення навчального закладу виступила директор Роспопчук Марія Йосипівна.  Присутні мали змогу ознайомитись з  виховною системою школи, документацією педагога-організатора та дитячих об’єднань за інтересами. Заступник директора з виховної роботи Буришин Олеся Анатоліївна  презентувала проект “Громадянське  виховання. Система роботи по реалізації Програми “Основні  орієнтири виховання учнів 1-12 класів в загальноосвітніх навчальних закладах».

Педагог –організатор Марушка  Оксана Іванівна виступила з доповіддю на тему: “Кімната виховної роботи - центр  дитячих об`єднань  за інтересами” та  підготувала презентацію з досвіду роботи.

Учасники семінару відвідали показове заняття дитячого об`єднання за інтересами “Веселі нотки” тема якого була “Моя Батьківщина – Україна!” у формі усного журналу та позакласний захід “Парад   маляцьких військ“, який був приурочений до Дня Збройних Сил України.

З поточними питаннями педагогів-організаторів ознайомили Немеш Валентина Іванівна та Васіліна Ольга Василівна.

Фотоальбом семінару в Олешнику можна переглянути за цим посиланням.

Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 607 | Додав: Максим_Молнар | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о