Головна » 2015 » Березень » 19 » Районний семінар педагогів-організаторів на базі Дюлянської ЗОШ І-ІІ ст.
10:28
Районний семінар педагогів-організаторів на базі Дюлянської ЗОШ І-ІІ ст.
В долині річки Тиси, паралельно українсько-румунському кордону, між селами Холмовець та Чорнотисово, на відстані 16 км. від районного центру – міста Виноградів розташоване село Дюла.
  11 березня 2015 року сюди з’їхались всі педагоги-організатори шкіл району. Семінар на тему "Ціннісне ставлення до культури та мистецтва" був підготовлений педагогом-організатором даної школи Молнар Євою Карлівною.
  Педагоги-організатори оглянули виставку плакатів "Сьогодні жінки ваше свято", переглянули презентації з досвіду роботи заступника директора з навчально-виховної роботи Гевеші Т.Й. та організатора школи Молнар Є.К.
         Цей день був наповнений весняним, сонячним теплом та ніжними барвами квітів, адже учні школи літературно-музичною композицією "Жінка і весна" продовжили нам святкування 8-го Березня. Святково прикрашена зала сприяла щирій, весняній атмосфері дійства для присутніх жінок.    
         Молодші школярі продемонстрували свої вокальні та хореографічні здібності. Запальними танцями та піснями вони вітали всіх присутніх у залі, від усієї душі бажали любові, добра та успіхів.
За звичаєм жінок вітають чоловіки тож до всіх привітань та побажань приєднались хлопці школи, привітали присутніх у залі жінок та дівчат квітами, які виготовили власноруч.
     На завершення всі педагоги-організатори разом із учнями школи  заспівали гімн України у зв’язку з відзначенням 150-ї річниці першого публічного виконання гімну "Ще не вмерла Україна", яке відбулося 10 березня 1865 року в місті Перемишлі під час Шевченківського концерту.
Фотоальбом семінару можете переглянути за цим посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 525 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о