Головна » 2015 » Листопад » 12 » Районний семінар педагогів-організаторів на базі Малокопанського НВК
12:09
Районний семінар педагогів-організаторів на базі Малокопанського НВК
На сьогодні в Україні усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загально-державній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції. Важливо, щоб кожен навчальний заклад став осередком становлення громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність, самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу.
    11 листопада 2015 року на базі Малокопанського НВК відбувся районний семінар педагогів-організаторів з питань національно-патріотичного виховання молоді за участю дирекції Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми, методиста управління освіти, педагогів-організаторів шкіл району, засобів масової інформації та  громадськості села.
   Учасників семінару привітала директор школи Загар Світлана Павлівна та розповіла, як школа працює в цьому напрямку виховної роботи, пов’язуючи з цією темою проведені позакласні заходи. Досвід роботи з реалізації Концепції  національно-патріотичного виховання та діяльність педагогічного й учнівського колективу представила заступник директора з навчально-виховної роботи Синичка Катерина Павлівна.
   Педагог-організатор школи Сірко Ірина Григорівна продемонструвала свою презентацію з досвіду роботи загальноосвітньої школи щодо посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.
    Гості з великим задоволенням переглянули літературно-музичну композицію  "Я і ти – це велика сила. Я і ти – це є Україна", яку підготували вихованці дитячого об’єднання "Народознавець" та "Барвінчата". Зі сцени лунали вірші та пісні, які пройняли душі та серця присутніх своєю щирістю та безмежністю любов’ю до Вітчизни.
  Завершальним акордом виступу юних талантів стало виконання пісні "Діти України!". А на завершення всі присутні скріпили безмежну любов та патріотизм теплотою своїх долонь, які символізують віру в незалежність нашого народу.
 Фотографії можна переглянути за наступним посиланням>>>
 
 
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 430 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о