Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Районний огляд-конкурс "Волонтер року-2015"
10:36
Районний огляд-конкурс "Волонтер року-2015"

  Вже четвертий рік поспіль у Виногра-дівському район-ному центрі поза-шкільної роботи з дітьми проводиться огляд-конкурс "Во-лонтер року", з метою активізації та підтримки волонтерського руху у навчальних закладах, своєрідного підбиття підсумків роботи волонтерів району протягом року.
      У конкурсі взяли участь 5 учасників із різних шкіл, які займаються різноманітною діяльністю. Це і допомога дітям пільгових категорій, і сім'ям, які потрапили у складні життєві умови. Їх діяльність також націлена на активну підтримку і тих, хто на передовій, і тих хто в тилу. 
      За звання "Волонтер року" боролися Марія Дубляк (Малокопанська ЗОШ І-ІІ ст.), Крістіна Вінце (Чорнотисівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Тетяна Роспопчук (Олешницька ЗОШ І-ІІ ст.), Даніелла Бабинець (Великоком’ятівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Ірина Поторнай (Виноградівська ЗОШ І-ІІІ ст. №8). 
  Перемогу в конкурсі здобула волонтерка з Олешницької школи Роспопчук Тетяна. 
     Незважаючи на те, що призових місць класично було лише три, переможцями можна вважати кожну учасницю конкурсу, адже їх безкорисна праця заслуговує на безмежну вдячність і шану.
 Фотоальбом за цим посиланням http://rcpr.at.ua/photo/volonter_roku_2015/15

Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 474 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о