Головна » 2017 » Травень » 19 » Районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")-2017
09:11
Районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")-2017
На державному рівні Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра „Сокіл” „Джу́ра” із 2012, а в нашому районі вже третій рік гра збирає ерудовану, сильну духом і тілом, патріотично налаштовану молодь.
  Гра „Джу́ра” – сучасна й патріотична. В ігровій формі формується почуття патріотизму, духовної та психологічної готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку щодо захисту суверенітету, територіальної цілісності держави.
 Після вносу Державного Прапора України, оголошуючи урочисте козацьке коло з нагоди відкриття районного етапу гри „Сокіл” „Джу́ра” відкритим, головний суддя Балаж Антон Антонович побажав усім учасникам успіхів і наполегливої боротьби у змаганнях, хорошого настрою та звичайно перемог.
 Звертаючись до учасників змагань, заступник військового комісара Виноградівського районного військового комісаріату Зейкан Сергій Єнович зазначив, що у сучасних суспільно-політичних умовах, коли Україна ціною життя Героїв Небесної Сотні, зусиллями українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває військово-патріотичне виховання дітей та учнівської молоді. Саме ці цілі сповна реалізує військово-патріотична гра „Сокіл” „Джу́ра”. 
 Протягом року у навчальних закладах району відбувався відбір учасників, аби показати високий рівень і в конкурсах інтелектуального плану, і в таких, які вимагають фізичної та військової підготовки. 
  Саме 18 травня рої-учасники гри від 11 шкіл району, юні патріоти, у вишиванках і військовій формі, виборювали першість у таких змаганнях, як муштрова підготовка, надання першої долікарської допомоги, знання історії України, туристські та фізкультурно-спортивні випробування.
  Загалом змагання видалися дуже насиченими – і за подіями, і за кипінням пристрастей. Всі учасники відчули справжній запал та волю до перемоги.
  Переможців було відзначено грамотами управління освіти із кожного виду змагань, а серед роїв за результатами змагань місця розподілились таким чином:
І місце посів рій „Козаки” Хижанського НВК.
ІІ місце справедливо присуджено двом учасникам - рою Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №7 та Сасівської ЗОШ І-ІІІ ст.
ІІІ місце виборов рій Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст.  №4.
  На завершення організатори традиційно пригостили усіх присутніх  улюбленою місцевою стравою – бограчем.
  У найближчій перспективі – виїзд рою-переможця для участі в обласному етапі змагань. Вболіваємо за представників нашого району та зичимо їм перемоги!
Фотоальбом можна переглянути за наступним >посиланням
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 398 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о