Головна » 2016 » Травень » 30 » Черговий районний етап військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура")
14:30
Черговий районний етап військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура")
25 травня 2016 року в урочищі „ Теплиця” пройшов районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Цьогоріч дана гра проводиться вже вдруге.
  Метою змагань є реалізація завдань дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва "Сокіл" ("Джура") щодо поширення військово-спортивного та національно-патріотичного виховання серед української молоді на основі козацьких традицій. Україна нині потребує свідомих, вихованих молодих громадян – сильних як духовно, так і фізично. Тому програмою змагань передбачено перевірку вмінь зі стройової, тактичної, туристичної та інтелектуальної підготовки, основ захисту життя, знань з історії українського війська.
    У патріотичній грі взяли участь 8 команд від загальноосвітніх закладів району. Кожна команда представила вісімку учасників: п’ятеро юнаків та двоє дівчат.
    Розпочався захід з урочистого вносу Державного прапора і виконання Гімну України. Учасників гри привітав Балаж Антон Антонович, головний суддя змагань та Зейкан Сергій Єнович, майор Збройних сил України, заступник Виноградівського військового комісара, учасник антитерористичної операції.
  Далі відбувались цікаві конкурси на яких учасники змагань мали змогу показати свою мужність, витримку, спритність, кмітливість та вміння працювати в команді. Для успішного виступу у поєдинках молоді джури повинні володіти не тільки навичками стройової, військової, медичної підготовки, спортивно-туристського орієнтування, але й неабиякими інтелектуальними і творчими здібностями.
    За рішенням суддівської колегії у загальному заліку переможцями стали: рій Королівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 - І місце, рій Королівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 - ІІ місце, рій Виноградівської гімназії – ІІІ місце. Вони були нагороджені кубками та призами. Рій-переможець представлятиме район в обласному етапі гри, що відбудеться у червні 2016 року на території зони відпочинку „Оріхівське озеро” .
  Всі рої-учасники гри „ Джура” отримали грамоти управління освіти Виноградівської РДА та подарунки.
     На завершення організатори пригостили усіх присутніх  улюбленою місцевою стравою – бограчем.
 

    

  


 
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 484 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о