Головна » 2019 » Травень » 24 » Районний етап гри „Сокіл” („Джура”) 2019 завершено!
08:40
Районний етап гри „Сокіл” („Джура”) 2019 завершено!
Завершився І районний етап цікавої, неймовірно захоплюючої Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) 2019. Під час фінального таборування 9 роїв із шкіл Виноградівського району граючись змагалися за перемогу! З вітальним словом звернулись до учасників гри начальник управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА Сігеті Марія Миколаївна та підполковник військовий комісар Виноградівського РВК Зейкан Сергій Єнович, від якого ще  юні джури мали змогу отримати майстер-клас з вишколу. 
   Віджимання та метання гранати, перетягування линви та підтягування на перекладині, переспів українських народних пісень  - ось короткий перелік того, чим були наповнені дні наших джур. 
  Не зважаючи на примхи погоди, загалом змагання видалися дуже насиченими – і за подіями, і за кипінням пристрастей. Всі відчули справжній запал та волю до перемоги. А також за традицією всі учасники гри на завершення смакували козацький куліш, яким радо пригостили джур організатори гри.
 Посильну допомогу в організації та проведенні районного етапу гри надала районна організація профспілки працівників освіти.
  Переможців було відзначено грамотами управління освіти, молоді та спорту із кожного виду конкурсної програми, а серед роїв за результатами змагань місця розподілились таким чином:
І місце посів рій „Королівська гвардія” Королівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1;
ІІ місце справедливо присуджене учасникам - рою „Молода Січ” Великокопанської ЗОШ І-ІІІ ст.;
ІІІ місце виборов рій „Гайдамаки” Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст.№8.
   У найближчій перспективі – виїзд рою-переможця для участі в обласному етапі змагань. Вболіваємо за представників нашого району, зичимо їм гарного самопочуття, нуль хвилювання, максимум впевненості, натхнення та перемоги!
  А як все було? Дивіться світлини.

Світлини -  змагань
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 297 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о