Головна » 2019 » Квітень » 15 » Практичне гурткове заняття „Всесвіт у твоїх долонях”
15:29
Практичне гурткове заняття „Всесвіт у твоїх долонях”
  Мудрі люди кажуть: „У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанки”. Кожна писанка - це маленький світ. Тут і небо із зорями, і вода з рибами, і дерево життя з оленями й птахами, і засіяне поле - усе це вималюване у певному порядку для того, аби підтримати лад та рівновагу у нашому світі. Символи на писанці не можна змінювати, пропускати, як не можна пропускати та перекручувати слова молитви.
  З метою ознайомити та долучити до писанкарської справи вихованців Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми Любов Михайлівна Логойда-Шпак провела практичне заняття „Всесвіт у твоїх долонях” (техніка писання воском).
  Усі присутні з великим інтересом та трепетом перетворювали звичайне яйце на чарівну писанку, створювали свої обереги – „рукотворні молитви”, Кожен зрозумів, що одного лише вміння  гарно малювати замало. Розпочати слід з настрою. Хочеш мати гарний результат – приведи до ладу думки, прошепочи молитву, намалюй свою першу писанку, свій перший „спомин, писаний воском”.
  Пригадаймо  одне  з  педагогічних кред:  „Дитина повинна приносити додому радість”. Учасники нашого заняття понесли яскраві враження, світлі емоції…Найголовніше – бажання писати писанки. Щира дитяча посмішка, сповнені щастя очі, слова вдячності – це те, що надихає, гріє душу кожного педагога-позашкільника.

 
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 217 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о