Головна » 2019 » Березень » 29 » Показові виступи рою "Козаки" на районному семінарі педагогів-організаторів
08:29
Показові виступи рою "Козаки" на районному семінарі педагогів-організаторів
27 березня на базі навчально-виховного комплексу "Хижанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" відбувся семінар педагогів-організаторів ЗЗСО району. Тема, яка зібрала педагогів у мальовничому селі Хижа, актуальна і цікава – "Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура"). Мета військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") - це перш за все виховання юнаків та дівчат на звичаях українського козацтва, засадах національної гідності, самосвідомості та здорового способу життя, а також формування у сучасної молоді високих морально-психологічних якостей та оволодіння основами народної культурної спадщини. 
  Директор навчально-виховного комплексу Чутора Марія Павлівна  гостинно зустріла гостей і коротко розповіла про будні школи. Педагог-організатор Пруніца Ірина Михайлівна представила присутнім презентацію про впровадження в даному закладі освіти гри "Сокіл" ("Джура") згідно з Положенням про гру.
 У ході семінару педагоги-організатори мали змогу переглянути показові виступи рою "Козаки": творчо-мистецький звіт "Ватра", елементи туристсько-спортивного комплексу "Смуга перешкод" та військово-прикладного комплексу "Козацька звитяга": конкурс строю і пісні "Впоряд", стрільба з пневматичної зброї, розбирання та складання АК-74, таборування. Юні джури презентували свій рій, демонстрували вміння та навички зі стройової підготовки, виконували патріотичні пісні, долали смугу перешкод, де показали справжню командну гру, виконання вправ стрільб із пневматичної зброї, показували здібності в облаштуванні польового табору, індивідуальну швидкість у розбиранні та складанні автоматичної зброї.
  Захід вдався. Був ефективним. Педагоги-організатори радо перейняли досвід популяризації серед учнівської молоді гри "Сокіл" ("Джура"), маючи змогу особисто пройти випробовування. Нема жодних сумнівів у необхідності таких вишколів, бо саме від юних та молодих людей, від їхнього національно-патріотичного виховання залежить добробут і розвиток нашої держави.
Фото заходу можна переглянути за посиланням
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 323 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о