Головна » 2017 » Лютий » 23 » Показове заняття гуртка "Художнє слово", приурочене до Міжнародного дня рідної мови
13:44
Показове заняття гуртка "Художнє слово", приурочене до Міжнародного дня рідної мови
Відкриті показові заняття є невід’ємним елементом методичної діяльності керівників гуртків, а також компонентом атестації педагогічних працівників, що проводиться для активізації їх творчої, професійної діяльності, якісної роботи, підвищення відповідальності за результати навчання і виховання, забезпечення соціального захисту компетентної педагогічної праці.
 Одним із найбільших див, створених людиною, є мова. Вона відкриває нам не тільки красу рідного слова, а й красу рідної землі, її природи, наше життя. Через мову ми повертаємося до свого коріння, своїх витоків. Це знаряддя, яке підносить людину, робить її нездоланною у пошуках істини. Саме на цьому акцентувала увагу присутніх Васіліна Ольга Василівна, яка 21 лютого на методоб'єднанні керівників гуртків провела показове заняття гуртка "Художнє слово", приурочене до Міжнародного дня рідної мови.  Керівник гуртка застосувала нетрадиційну форму проведення заняття - квест. Квест – це інтелектуально-динамічна гра, основою якої є послідовне виконання  заздалегідь підготовлених завдань.
   Учасники заходу мали змогу пройти всі зупинки мовознавчого квесту. Поділилися цікавими фактами з життя видатних постатей становлення і формування величі української мови: Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Котляревського, Григорія Сковороди, Ліни Костенко та Петра Яцика. Виконавши всі мовознавчі завдання, подбавши про чистоту власного мовлення, всі учасники квесту отримали нагрудні значки з написом "знаю українську".
  У теоретичній частині методоб’єднання керівники гуртків позашкільної установи ознайомилися з наказами, положеннями та інформаційно-методичними матеріалами проведення районного етапу конкурсу серед педагогів початково-технічного профілю науково-технічного напрямку "Нетрадиційне заняття гуртка" та Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2017 році.
  А найголовніше те, що усі учасники методичного об’єднання покинули захід з піднесеним настроєм та позитивними емоціями.












 



 
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 501 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о