Головна » 2018 » Березень » 9 » Подорож до Королівства Хореографія
10:48
Подорож до Королівства Хореографія
1 березня 2018 року на базі Вилоцької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулось відкрите заняття хореографічного гуртка Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми керівником якого є Реник Тімея Ференцівна. Вихованці групи початкового рівня вирушили у веселу подорож до Королівства Хореографія, до Феї Танців. У дорозі на них чекали цікаві музичні зупинки, на яких гуртківці слухали музику, гралися, танцювали різні види танців. Керівник гуртка запропонувала всім взяти з собою в дорогу чудовий настрій, гарну поведінку і головне – увагу. Вихованці продемонстрували вміння, що здобули впродовж навчального року. Заняття почалось легкою спортивною розминкою, потім маленькі танцівники продемонстрували опановані хореографічні, гімнастичні й акробатичні елементи, а на закінчення під запальну українську мелодію показали, уже вивчені, танцювальні та ритмічні вправи. 
 Заняття хореографією сприяє розвитку фізичних можливостей дітей, розвиває правильну поставу та формує м’язовий тонус.  Тімея Ференцівна власним прикладом заохочує та привчає маленьких дітей до гармонійних рухів та різноманітних танців, сприяє набуттю здорових навичок у своїх вихованців вже в ранньому дитинстві. 
 Бажаємо маленьким вихованцям, які роблять свої перші кроки у хореографії, здобути нові вміння та реалізувати свої мрії у мистецтві.
Фотоальбом можна переглянути за наступним>>>посиланням
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 351 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о