Головна » 2019 » Червень » 3 » Підсумкове урочисте засідання учнів-членів Малої академії наук Виноградівської філії
08:27
Підсумкове урочисте засідання учнів-членів Малої академії наук Виноградівської філії

Нескінченне прагнення бути кращим є обов’язком людини. Це вже саме по собі є винагородою. Все інше в руках Божих.

 Махатма Ганді

Саме ці слова відомого політика влучно передають мету підсумкового урочистого засідання учнів-членів Малої академії наук Виноградівської філії та їх наукових керівників, яке проходило 24 травня 2019 року в залі управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА.

    На урочисте засідання також були запрошені батьки вихованців-манівців Виноградівської філії.

   З привітанням до учасників і гостей заходу звернулися завідувач відділу Малої академії наук Виноградівського РЦПР Малеш Ганна Юріївна та директор центру позашкільної роботи з дітьми Елеонора Василівна Кудрон. У своїй промові Ганна Юріївна коротко ознайомила гостей з напрямками роботи філії, її здобутками та досягненнями її вихованців та наукових керівників.

       Такі заходи це не лише підведення підсумків роботи, але й проект популяризації науки в суспільстві. З цією метою з доповіддю про поїздку в ЦЕРН (Швейцарія) перед присутніми виступив член делегації українських науковців, керівник гуртків-методист МАН, вчитель-методист фізики, науковий співробітник інституту геофізики ім. Субботіна НАН України, кандидат фізико-математичних наук, почесний посол науки ЦЕРН в Україні Ігнатишин Василь Васильович. Доповідь, доповнена презентацією з цікавими фотофактами викликала неабиякий інтерес, була змістовною і цікавою.

   Зі словами вдячності за роботу філії виступила керівник управління освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації Сігеті Марія Миколаївна та нагородила дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня переможців районного та обласного етапу всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, а їх наукових керівників - грамотами Департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації та Закарпатським територіальним відділенням Малої академії наук України. А кращі манівці отримали в подарунок ще й пам’ятні майки.

   Не оминули слова вдячності і шановних батьків, запрошених на  це свято науки. Директор Виноградівського РЦПР Елеонора Василівна у своєму зверненні подякувала всім батькам гуртківців за належне виховання своїх діток та співпрацю з установою, що було відображено у вручених нею подяках.

   Ліричним завершенням став виступ юної і талановитої поетеси, багаторазової призерки обласних етапів конкурсу МАН - Алексик Анастасії.  І насамкінець всі учні-члени МАН Виноградівщини отримали  в подарунок пам’ятні значки.
Світлини заходу можна переглянути в фотоальбомі

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 242 | Додав: 123slaveslave | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о