Головна » 2016 » Вересень » 5 » Перше вересня - День Знань у Веряцькій школі пройшов на славу
14:34
Перше вересня - День Знань у Веряцькій школі пройшов на славу
   Першого вересня на подвір’ї школи зібралось майже усе село, а діти майоріли вишиванками, зустрічаючи усіх хто крокував на радісне свято школи.
    Видзвонив позивний дзвінок, а це знак – виходити на урочисту лінійку. Діти радісними оплесками зустріли шанованих гостей: депутата обласної ради, першого заступника голови райдержадміністрації Наталію Юріївну Костелебу – Веремчук та кандидата на голову села Михайла Михайловича Грабовчака.
Урочисто, піднесено Гімн України співала уся школа. Свято відкрила директор школи Леся Йосипівна Крічфолуші. Вона радісно привітала шкільну сім’ю з початком навчального року, а вкінці, ставши на коліно, поцілувала Український стяг. А виступ шанованої гості Наталії Юріївни пам’ятатимуть учні довго-довго, бо ж вона, після щирого привітання подарувала школі цілий міх різнокольорових спортивних м’ячів.
     За традицією поклали корзину з квітами до пам’ятної Дошки Слави, зустріли «Лелеченьку», «Новий навчальний рік», а коли прийшла пора подавати Перший Дзвінок - то ця незабутня мить зворушила до глибини душі усіх. Цей традиційний поклик до початку навчального року здійснила тріумфальна династія учителів у школі. А коли запитали першокласницюз цієї родини: «А ти ким мрієш стати у майбутньому?» Даринка Білак гордо і переконливо відповіла: «Вчителькою, як прабабуся, бабуся і мама». Дзвінок зі своїх рук та зі сльозами радості вручила правнучці Марта Василівна Зеленяк, відтак син учасника АТО Панченко Роман, цьогорічний випускник, взяв на руки свою зміну ученицю першокласницю і невгамовно крокував, звеселяючи усіх присутніх Першим Дзвоником. Після чого за першокласниками вся школа пішла на перший урок з тематичною назвою «Від проголошення Незалежності до нової України».
Фотоальбом можна переглянути за наступним >>ПОСИЛАННЯМ
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 527 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о