Головна » 2017 » Серпень » 31 » Педагоги-організатори стартували у новий навчальний рік
15:38
Педагоги-організатори стартували у новий навчальний рік

Уже традиційно у серпні відбуваються наради, на яких аналізують роботу освітньої галузі за минулий навчальний рік і визначають подальші завдання та плани на майбутнє.

22 серпня 2017 року для педагогів–організаторів шкіл району проведено засідання районного методичного об’єднання у якому взяли участь педагоги-організатори із 44 шкіл району, керівник м/о, завідувач методичного відділу районного центру позашкільної роботи з дітьми Валентина Немеш та директор центру Елеонора Кудрон.

У ході роботи були розглянуті такі питання як „Формування патріотизму у дітей на заняттях дитячих об’єднань за інтересами” (Фенинець Т.М., п/о Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1), „Презентація портфоліо педагога-організатора” (Потокі М.М., п/о Оноцької ЗОШ І-ІІІ ст.), „Роль педагога-організатора щодо посилення волонтерської діяльності на заняттях дитячих об’єднань” (Круподер Д. М., п/о Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3.), „Проектування виховної діяльності в школі” (Алексик Р.М., п/о Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1), „Роль художньо-естетичного виховання в розвитку особистості” (Горват Г.Ш., п/о Вилоцької ЗОШ І-ІІІ ст. "№1).

Пiд час роботи секційного засiдання керівник районного методичного об’єднання ознайомила присутніх з деякими питаннями щодо організації виховної роботи у навчальних закладах у 2017-2018 навчальному році та листом Міністерства освiти i науки України Про структуру 2017-2018 навчального року. Особливу увагу було придiлено обговоренню тематики Першого уроку та Року Японії в Україні.

З методичними рекомендаціями з питань організації роботи учнівського самоврядування у навчальних присутніх ознайомила координатор школи „Лідер” Кудрон Е.В.

На завершення засідання всі присутні щиро привітали новопризначених педагогів-організаторів, які вступили до великої „освітянської сім’ї”.
Фотоальбом можна переглянути за наступним >>посиланням

Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 407 | Додав: marina | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о