Головна » 2016 » Квітень » 5 » Обласний форум лідерів учнівського самоврядування
09:42
Обласний форум лідерів учнівського самоврядування
                                                     
Представники Районної ради старшокласників «Лідер» взяли участь у обласному форумі лідерів учнівського самоврядування за темою «Реалізація проектів екологічного спрямування», який нещодавно відбувся у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Зібрання пройшло під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна – чистою!». В рамках заходу Закарпатський обласний учнівський парламент «Нове покоління» офіційно підтвердив намір долучитись до молодіжного екологічного волонтерського руху, сприяти  проведенню екологічних ініціатив та стати учасником організації  “Let’s do it, Ukrane ”, що є частиною загальносвітового руху “Let’s Do It, world”, яка об’єднує понад 13 мільйонів людей в 116 державах. З дітьми зустрівся  регіональний  координатор  організації “Let’s do it, Ukrane ” та головної цьогорічної акції «Зробимо Україну чистою разом!-2016».  Валентин Волошин зазначив, що метою акції є  не тільки глобальне прибирання країни від сміття, а також збільшення відповідальності українців за навколишнє середовище.    
   Буркало Богдана та Вілюс Наталія -  лідери учнівського самоврядування Виноградівщини, представники Районної ради старшокласників «Лідер» мали можливість взяли участь у тренінгові, головна мета якого – донести до юних закарпатців, що проблема засміченості краю є однією з найважливіших, особливо в гірських районах.  
  «Захід проводився для того, аби діти краще розуміли проблематику, стали ближчими до природи. І  бачили шляхи вирішення екологічних проблем. Хочемо, щоб саме сьогодні запустився механізм активного екологічного волонтерства», – зазначила координатор учнівського самоврядування в Закарпатській області, завідувач відділу комунікацій «ПАДІЮНу» Світлана Лукач. 
   Обласний збір лідерів учнівського самоврядування став першим кроком до реалізації старшокласниками області Всеукраїнського проекту «Зробимо Україну чистою разом!».  До тренінгу долучилися учні з усіх адміністративних одиниць краю, і отриманими знаннями вони поділяться зі своїми ровесниками на місцях. А   23 квітня,  у всіх районах Закарпаття активна молодь вийде на загальноукраїнський суботник, аби зробити нашу Україну чистою. Разом!
 
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 610 | Додав: marina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о