Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Нехай твоя посмішка змінить світ, але не дозволяй світу змінити твою посмішку
09:41
Нехай твоя посмішка змінить світ, але не дозволяй світу змінити твою посмішку
Саме під такою назвою проходив 11 жовтня  постійно діючий семінар педагогів-організаторів району, який був приурочений тим, хто цікавиться собою, хто хоче знати, як берегти своє здоров’я. Цікаве і змістовне інтелектуально-розважальне шоу продемонструвала педагог-організатор Теківської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Тудовші Ганна Михайлівна. Вона також ознайомила присутніх з системою виховної роботи школи, поділилася своїми знаннями, здобутками та ідеями, які вона втілює в життя протягом 3 років роботи на посаді педагога-організатора. 
  Під час презентації учасники семінару мали змогу поринути в шкільні будні та свята, перевірити себе за допомогою тесту „Чи знаєте ви себе” та тібетського тесту. А ще, в рамках Тижня психічного здоров’я, Ганна Михайлівна презентувала повчальний фільм „Книга нещасливо жахливих днів”.
 Завершальним етапом семінару став виступ учня Теківської ЗОШ І-ІІ ст. Севке Генріха та вокального ансамблю школи (керівник Лидко Д.Е.). А також всі присутні отримали солодкі сувеніри з нагоди Дня працівників освіти.
   По закінченню педагоги-організатори подякували організаторам за змістовний й цікавий семінар та побажали подальших успіхів та творчих злетів Тудовші Ганні Михайлівні, адже творчість педагога-організатора – це передумова зростання педагогічної майстерності.
Фотоальбом можна переглянути за наступним
>>>> посиланням
Презентацію можна переглянути за наступним>>> посиланням
Матеріали тесту "Чи знаєте ви себе" можна переглянути за наступним посиланням>>>посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 356 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о