Головна » 2018 » Квітень » 20 » Нагородження переможців районного конкурсу дитячих малюнків „Ліси поруч з нами”
14:52
Нагородження переможців районного конкурсу дитячих малюнків „Ліси поруч з нами”
18.04.2018 року, під час постійно діючого семінару педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району було підведено підсумки районного конкурсу дитячих малюнків „Ліси поруч з нами”. Головний лісничий Державного підприємства „Виноградівське лісове господарство” Дмитро Зейкан нагородив переможців цього конкурсу авторів шести найкращих робіт у двох вікових категоріях: Дудого Максима, Козмовича Станіслава, Гроф Фружіну, Чік Дарину, Алексик Анастасію та Бобіту Юрія.     
  Нагадаємо, що конкурс проводиться щорічно до Міжнародного дня лісу. Цьогоріч, окрім індивідуальних подарунків, дітки отримали саджанці туї. Школярі зможуть висадити їх вдома з батьками або на подвір’ї школи, тим самим зробивши свій внесок в озеленення довкілля. Також кожному призеру вручили "Лісовий буквар" - навчальний посібник, автором якого є Фелікс Гербут - Почесний лісівник України, доцент кафедри лісівництва Ужгородського національного університету. У навчальному посібнику доступно для дітей викладено матеріал про ліс, його будову, екологію та використання в повному обсязі. 
  Працівники Виноградівського лісгоспу активно співпрацюють із закладами освіти, учнівськими профільними загонами „Юні лісники” та районним центром позашкільної роботи з дітьми, щоб зростаюче покоління мало змогу дізнатися про лісівничу справу не лише із засобів масової інформації, а й побувати на виїзних екскурсіях у лісі, взяти участь у зборі насіння дерев, висадити саджанці та отримати відповіді на суспільноважливі екологічні питання від фахівців лісової галузі.
Фотоальбом можна переглянути за наступним посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 319 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о