Головна » 2018 » Лютий » 21 » Національно-патріотичний виховний захід „Герої не вмирають”
16:37
Національно-патріотичний виховний захід „Герої не вмирають”
   Забути кров святу не маєм права! –Лишила слід безсмертний і терпкий…Героям України – Слава! Слава! Слава!!!І наша пам’ять – на усі віки!
   З метою вшанування пам'яті героїв Небесної сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості та бажання стати гідними громадянами України 20 лютого 2018 р. у Чернянській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено виховний захід «Герої не вмирають «Небесна Сотня в вирій полетіла..»Для учнів школи організовано презентацію з унікальними кадрами про спогади очевидців та волонтерів, які перебували на Майдані під час тих визначних та страшних  подій. Вчителі та діти приєдналися до акції «Білий журавлик», прикріпивши паперових журавликів на гілки оливкового дерева, як символ миру та добра. Молоді хлопці, мужні чоловіки – всі вони назавжди залишаться в історії нашої держави і в людській пам’яті.
  Вшанувати пам'ять своїх побратимів прийшов і односельчанин  Густі І.І..  учасник бойових дій.
    Гості дійства наче потрапили у той трагічний час для нашої країни, відчули весь трагізм тривалої і нелегкої української історії, біль і смуток за загиблими борцями за вільну українську державу. Проведений захід допоміг привернути увагу підростаючого покоління і до новітньої української історії, вплинув на свідомість, і учні зрозуміли, що необхідно знати історію свого народу, любити і шанувати наші традиції, а головне – завжди залишатись особистістю із людськими якостями.
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 289 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о