Головна » 2019 » Березень » 9 » Методичний бенефіс керівника гуртків Любові Логойди
11:22
Методичний бенефіс керівника гуртків Любові Логойди
6 березня 2019 року педагогічні працівники Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми зібрались на незвичайний педагогічний захід – методичний бенефіс керівника гуртків образотворчого профілю Любові Логойди, яка ділилась 5-ти річним досвідом роботи.
  Це педагог, яка вміє творчо виражати свої здібності, презентувати свій позитивний перспективний досвід, приймати нестандартні рішення. В ході бенефісу Люба Михайлівна представила увазі колег своє портфоліо, власні методичні розробки, роботу, яку подала на обласний етап Всеукраїнського конкурсу „Джерело творчості” у номінації „Керівник гуртка-2019”, власні нагороди та нагороди своїх вихованців. 
  Заключна частина її бенефісу відбулась у виставковому залі „Імпасто”. Саме там, 1 березня відбулося відкриття виставки „Весна”, на якій представлено роботи місцевих мисткинь, серед яких роботи Люби Логойди. Кожен учасник бенефісу мимоволі занурився в кольоровий світ жінок-мисткинь, де головним є бажанням бачити в повсякденні щось просвітлене, радісне, обнадійливе. Різні техніки виконання та індивідуальне бачення поєдналися в прагненні створити весняний настрій та передчуття тепла.    
  Люба Логойда, наприклад,  у роботах „Три сестри” прагнула розкрити багатогранність жінки, гармонійне поєднання у ній світанку, дня і вечора як поєднується дитинство, юність і зрілість.
   Затишок і гармонія панує в її акварельних зарисовках квітів та фруктів. Живописні полотна викликають яскраві емоції, вражають образною інтерпретацією складових буття, захоплюють у полон настрою. Створена руками цієї талановитої майстрині краса привертає з першого погляду. Її вироби такі ж привітні і душевні, як вона сама. Вони зігрівають добром і лагідним теплом, яким Люба Михайлівна ділиться з оточуючими. Вдивляючись в обличчя майстрині, - справжньої чарівниці - бачиш любов і радість в кожному витворі її талановитих рук. 
  Саме своїм прикладом керівник гуртків виховує у дітей бажання творчо розвиватись, зміцнює їх мотивацію до саморозвитку і самовдосконалення. Вона підтримує кожного вихованця, який вирішив взяти в руки пензля, щоб створити неповторний шедевр.















 


 
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 288 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о