Головна » 2015 » Вересень » 10 » Методичне об'єднання педагогів-організаторів
12:41
Методичне об'єднання педагогів-організаторів

9 вересня проведено засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів на тему "Планування роботи педагога-організатора згідно посадових обов’язків"  на якому проаналізовано роботу за минулий навчальний рік та намічено плани на майбутнє.
   Керівник МО Валентина Немеш ознайомила присутніх із важливими документами-листами, наказами МОН України, згідно яких буде організовуватись навчально-виховна робота в загальноосвітніх навчальних закладах у 2015-2016 навчальному році. Наголосила також на виконанні Національної Програми виховання "Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів" затвердженої МОН України від 31.10.11 №1243.
   Також розглядались важливі питання планування роботи МО, зокрема йшлося про теоретичні аспекти планування, конкретизації посадових обов’язків, обмін практичним досвідом планування роботи педагогів-організаторів на рік. Проектування виховної діяльності врахування психологічних і індивідуальних особливостей дітей при плануванні та проведенні виховної роботи в школі, організація робочого дня і робочого тижня педагога-організатора. 
   Було розглянуто питання "Підготовка та участь шкільних дитячих об’єднань у Всеукраїнських   акціях,   експедиціях,    конкурсах,    виставках   оголошених Міністерством освіти і науки України". Завідувач відділу організаційно-масової роботи Ольга Васіліна ознайомила педагогів-організаторів із планом районних масових заходів на І семестр навчального року відповідно до річного плану районного центру позашкільної роботи з дітьми. 

    На засіданні методоб’єднання також виступили методист управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА Віра Столець, директор районного центру позашкільної роботи з дітьми Елеонора Кудрон та директор підприємства "Новітекс" Тетяна Бровді.










 

Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 667 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о