Головна » 2015 » Травень » 14 » Методичне об"єднання на тему "Організація літнього відпочинку школярів"
10:04
Методичне об"єднання на тему "Організація літнього відпочинку школярів"
Напередодні сезону літнього відпочинку на базі Виноградівського центру позашкільної роботи з дітьми проведено районне методичне об’єднання педагогів-організаторів, де обговорювалося дуже важливе питання – організація роботи відпочинкових таборів.
       Метою зібрання було обговорення актуальних проблем з організаційно-методичного забезпечення цікавого дозвілля в пришкільних таборах, розкриття методики проведення виховних заходів, різноманітних свят, ігор, конкурсів, які є найбільш популярні серед розваг дітей. Успіх у роботі залежатиме від зацікавленості організаторів літнього відпочинку, їхньої енергії, наполегливості, а також уміння пробудити ініціативу і самостійність своїх вихованців, організувати творчі колективні творчі справи, бути радником і цікавою людиною. Адже саме педагог-організатор є капітаном дитячого кораблика, самим значимим дорослим у цей літній період.
     Методичне об’єднання проходило за участі начальника відділу молоді та спорту управління освіти Виноградівської РДА Терезії Тодавчич, яка наголосила на важливості забезпечення належної організації та проведення відпочинку дітей влітку 2015 року.
      На завершення учасники семінару висловили свої думки, побажання, пропозиції стосовно ефективного проведення літнього відпочинку.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 393 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о