Головна » 2018 » Вересень » 20 » Методичне об’єднання педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району
09:11
Методичне об’єднання педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району
Новий навчальний 2018/2019 рік є визначним для освіти України, саме цього вересня розпочинається повномасштабне впровадження Нової Української школи та перехід загальної середньої освіти на 12-річне навчання. Саме в такому аспекті 19 вересня було проведено методичне об’єднання  педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району.
  Розпочала захід, керівник методоб’єднання Валентина Немеш, яка наголосила, що сьогодні відбувається формування нової стратегії виховання, як багатокомпонентної та багатовекторної системи, що орієнтується на загальнолюдські цінності через наскрізний досвід. 
 Також розглядались важливі питання планування роботи МО, зокрема йшлося про теоретичні аспекти планування та обмін практичним досвідом планування роботи педагогів-організаторів на рік. 
 Про організацію та проведення різноманітних благодійних акцій, методичних заходів та професійних конкурсів наголосила методист управління освіти, молоді та спорту Віра Столець та директор центру позашкільної роботи з дітьми Елеонора Кудрон. А завідувач відділу організаційно-масової роботи Ольга Васіліна налаштувала педагогів-організаторів на ефективнішу організацію проведення масових заходів. 
 На завершення, керівник методоб’єднання представила новопризначених педагогів-організаторів і побажала їм наснаги до роботи  та професійного росту. Зі словами вітань до „молодих” звернулась і педагог-організатор із 30-ти річним стажем, Оніка Тор.
Фотоальбом можна перегянути за наступним >>посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 239 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о