Головна » 2017 » Вересень » 21 » Методичне об’єднання педагогів-організаторів загальноосвітніх закладів району
09:36
Методичне об’єднання педагогів-організаторів загальноосвітніх закладів району
20  вересня 2017 року, на базі Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми, відбулося засідання методичного об’єднання  педагогів-організаторів на тему „Організація роботи педагога-організатора”.
Захід розпочала керівник методоб’єднання, завідувач методичного відділу Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми Валентина Немеш, яка представила 12 новопризначених педагогів-організаторів і побажала їм професійного росту та наснаги до роботи. Зі словами вітань до „молодих” звернулась і педагог-організатор Малокопанського НВК, зі 17-ти річним стажем, Ірина Сірко.
 Особлива увага на засіданні зверталася на те, що   всі методичні заходи, заплановані для педагогів-організаторів на цей навчальний рік,   передбачатимуть систему взаємопов’язаних дій і заходів, які будуть спрямовані на всебічне і якісне підвищення у педагогів наукового і загальнокультурного рівня, вдосконалення психолого-педагогічної підготовки, професійної майстерності педагогічних працівників, на розвиток їх творчого потенціалу. А головними напрямками  і завданнями роботи педагогів-організаторів буде підвищення їх професійного рівня.
Валентина Немеш ознайомила присутніх з умовами районного конкурсу „Волонтер року-2017”. Завідувач відділу організаційно-масової роботи Ольга Васіліна повідомила про районний фестиваль-конкурс „Веселковий гурт”, який відбудеться на осінніх канікулах.
Про проект „Турбота” розповіла координатар районної Ради старшокласників „Лідер” Елеонора Кудрон, а методист районного методичного кабінету управління освіти Віра Столець – про проведення благодійної акції „Захиснику України – наша підтримка та повага”. 








 
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 433 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о